4 نکته که پیش از تبلیغات باید رعایت کنید

نکته اول: به سازمانتان نگاهی بیاندازید

سازمان شما برای تبلیغات باید آمادگی لازم را داشته باشد. منظور ازاین آمادگی لازم محیط و فضای سازمان  شماست.

اگر سازمان شما از نظر فضا و ظاهر آشفته باشد و محیط آرام و زیبایی نداشته باشد، تعداد مخاطبینی که می توانید تبدیل به خریدار بکنید به احتمال زیاد کاهش پیدا می‌کند.

لذا در اولین مرحله به عنوان اولین نکته، شما بایستی فضای سازمانتان و محیط سازمان تان را در حد ممکن آراسته و حرفه‌ای کنید.

آشفتگی هایی که درون سازمان شما وجود دارد کثیفی ها، نامرتبی ها، همه اینها باید از بین بروند. برای این کار پیشنهاد می کنم حتما از یک فردی که بیرون از سازمان شما وجود دارد درخواست بکنید تا به عنوان یک مشتری، سازمان شما را برانداز کرده و نقاط ضعف از نظر ظاهری را به شما بگوید، چرا که اگر خودتان بخواهید این کار را انجام بدهید احتمالا خیلی از این آشفتگی ها را مشاهده نمی کنید زیرا به آنها عادت کرده اید. اما وقتی فردی که خارج از محیط کاری شماست و به سازمان شما می‌آید خیلی سریع متوجه این آشفتگی ها و این بی نظمی ها می شود.

نکته دوم : کارکنانتان را آموزش بدهید.

کارکنان شما باید آموزش های لازم در خصوص ارتباط با مشتریان و اصول فروش را فرا گرفته باشند چرا که قرار است این کارکنان و این فروشنده ها با مشتریان ارتباط گرفته و محصولات و خدمات را به مشتریان بفروشند.

پس آموزش دیدن کارکنان برای بحث فروش بسیار مهم است و باید اصول ارتباط با مشتریان، اصول معرفی محصولات و اصول متقاعد سازی و به خصوص نهایی سازی فروش را به آنها آموزش بدهید.

نکته سوم: کارکنانتان را آگاه کنید

کارکنان شما باید از تبلیغاتی که می‌کنید آگاهی داشته باشند. زیاد دیده می‌شود سازمانی که کار تبلیغاتی عظیمی در سطح شهر انجام می‌دهد اما کارکنان سازمان از هدف و شعار تبلیغاتی آگاهی کامل ندارند و حتی بدتر زمانی است که از کارکنان یک سازمان در خصوص تبلیغات شرکت سوال می پرسیم آنها اصلا اطلاعی از تبلیغات انجام شده ندارند.

زمانی که قرار است کار تبلیغاتی انجام دهید حتماً کارکنان خودتان را نسبت به این تبلیغات آگاه بکنید و اطلاعات آنها در خصوص تبلیغ را کامل کنید.

به عنوان مثال در سازمانی دیده شد که مشتری از کارمند فروش در خصوص تخفیف ها و جوایز مربوط به جشنواره که تبلیغات شده است توضیح خواسته است و کارمند فروش در خصوص این موارد کاملاً بی اطلاع بوده.

چهارمین نکته:

تحلیل اطلاعات جمع آوری شده و تصمیم گیری نهایی است که با ارزش ترین مرحله مدیریت تبلیغات است و مشاور تبلیغات هم می تواند در این امر به شما کمک کند.

پس از اینکه تصمیم گرفته شد از چه موضوعی در تبلیغ باید استفاده گردد نوبت به آن می رسد که مشخص کنیم پیام و منبع پیام باید دارای چه خصوصیت هایی باشد. منبع پیام به طور خلاصه باید ویژگیهای زیر را دارا باشند:

۱٫ اعتبار منبع
۲٫ جذابیت فیزیکی و ظاهری
۳٫ مورد علاقه مخاطب بودن
۴٫ معنادار بودن منبع.

بایدها:

۱٫ مطالب طنز یا خنده آور باید مرتبط با کالا باشد.
۲٫ در اوایل تبلیغ مخاطب را با طنز آشنا کنید و بعد اگر می توانید از آن خارج کنید.
۳٫ از طنز یا مطالب خنده آور برای بیان نقاط قوت کالا استفاده کنید.
۴٫ تبلیغ باید ملیح باشد نه مسخره.
۵٫ مطالب طنز یا خنده آور باید ساده و همه فهم باشد.
۶٫ پیام خنده و پیام تبلیغ باید یکپارچه باشد.

نباید ها:

۱٫ در تبلیغ، سعی نکنید جک تعریف کنید چون خیلی سریع بی مزه می شود.

۲٫ هیچ گاه کالا را به تمسخر و خنده نگیرید.

۳٫ از پایان بندیهایی که موجب تعجب مخاطب می شود، پرهیز کنید چون این اتفاق فقط یک بار شیرین است و دفعات بعد برای مخاطب برای ماجرا معلوم می شود.

۴٫ مطلب طنز یا خنده آور نباید چندان سخت و پیچیده باشد که مخاطب نتواند به راحتی آن را درک کند.

۵٫ مطلب طنز یا خنده آور نباید کالا را تحت الشعاع قرار دهد.

۶٫ هر کجا که نمی دانید باید از چه جاذبه و یا تیزری استفاده کنید، سریع سراغ تبلیغ طنزآلود و خنده آور نروید.

مهارت گوش دادن فعال

مهارت گوش دادن یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی است که در موفقیت شغلی و کیفیت روابط‌مان با دیگران تأثیر بسزایی دارد.…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست

لطفا صبر کنید

طراحی و توسعه توسط کاسبی